SVENSKA

Välkommen!

Här på min hemsida vill jag presentera saker jag tycker är bra och använder.

Min Affär för produkter som är bra för hälsan Tryck här

Kärlek, ljus och värme är vägen för mig.

Kärlek ger trygghet och tillit och förskingrar rädsla. Värme får isar att smälta, alla våra frusna hjärtan kan återfå kraft. Ljuset är nödvändigt i en Värld av så många villvägar, för att se den personliga vägen tillbaka till inre frid och hälsa.

Det tjänar ingenting till att träna om du tränar fel och skadar sig. Det är dåligt att motivera någon som inte vet hur man gör. Att stå i en simhall och peppande skrika simma fortare om personen i frågan inte kan simma.

Jag marknadsför en del saker, SE HÄR, även Promoter LifeStyle = Autokonsumera en produkt och marknadsför en Livsstil. Jag gör det tillsammans med ett team likasinnade, vi är idag 600 000 entrepenörer i 120 olika länder; FÖR MER INFO TRYCK HÄR på engelska HÄR

Jag marknadsför även en Digital Livsstil. Se här. Jag är grundare för en Ideell organisation Bbeabridge(5 års projekt avlutade dec 2017 som Nationellt Projekt och tar klivet till Bbeabridge International Teamworkers 2018) och är ordförande i  Klubb Vida Sana

Vad kan jag göra för dig, ditt liv och de dina?

Som egenanställd entreprenör, lärare, coach och föreläsare, finnas där du önskar, online eller på en given plats. Som ED Tech och finnas i skolan som DPP projektledare i Digital Pedagogisk Produktion eller handledning. Jag vill gärna hjälpa till för större förståelse för den nya tidens sätt att arbeta på. TwinCosmetic är en annan sak jag marknadsför HÄR

Jag har två lärarexamen i Spanska och Engelska och kan därför undervisa i dessa språk. Jag finns gärna till hands för dig som är intresserad av IT stöd. Du kanske själv önskar göra en webb, blogg, eller liknande men vill ha lite stöd.

Du kanske önskar att jag gör en webb till dig, du kanske behöver marknadsföra dig själv men vet inte riktigt hur du ska gå till väga.

Du kanske önskar växa ur din egen paradigm och begränsning men inte vet hur. Du är välkommen in i våra mastermind grupper om du önskar växa. Du kan även anlita mig för att sätta personliga mål osv. TRYCK HÄR FÖR MER INFO

Sedan en tid tillbaka har jag sett att det är av vikt att hjälpa till att öka förståelse runt den fjärde Industri Revolutionen som började 2016. Den snabbt förändrar vår Värld och dess konsekvenser för oss människor och arbetare.

I dag är det en el del som är ute och trots det fortsätter vi använda dessa system trots att de inte längre fungerar. Ett av dem är exempelvis fast jobb;

En duktig murare lägger 300-500 tegelstenar på en dag. En robot lägger 1200 på en dag och dessutom bättre och billigare.

Världen och ekonomin finns på en annan plats idag. Nätverkande och Digital Livsstil är bra i den här tiden. Personlig marknadsföring är viktigt. För att andra ska se vad du kan och är bra på snabbt. 

Vissa saker måste avvecklas snabbt en av den är Jantelagen, den hindrar oss och gör att det blir svårt att visa våra bra sidor.  Jag skriver en del, du kan hitta mina böcker Engelska här och på Svenska här

För mer info om International Networkers Team eller min affär TRYCK HÄR

    Välkommen och tack för ditt intresse!  Vänligen Hannika

Jag nätverkar och lyfter upp de andra en av dem är Dagny Carlsson som är gudmor för Bbeabridge och en fin vän som alltid ställer upp och är en för oss alla en fin förebild. Gott Nytt 2018.

Välkommen

Alla onsdagar har vi utbildning i IT utveckling, hemsidor, personlig branding mm.

Projekt "Var tog vägen vägen" är en bro som de som önskar och har vaknat upp till insikt i att det gäller att hoppa på tåget Nu.

Vi utvecklar färdigheter i IT system, lär av varandra och utvecklar våra mål och drömmar. 

Kl 18 00 ger vi en presentation av vad för många människor i dag ger en passiv inkomst och ett trevligt sätt att leva och växa. Välkommen!

Nätverka

Här börjar din möjlighet hos oss som medlem i Klubb Vida Sana eller Bbeabridge. Vi erbjuder även International Networkers Team och SFM Community att vara med vårt possitiva nätverk där vi hjälper varnandra med våra tjänster. Vi tror på närmare relationer och att sätta det goda främst. Långt över Succé är Fullfillment. När vi kan hjälpa en medmänniska och påverka i god riktning får vi en känsla av syfte mening och sammanhang. 

Utöver att tjäna pengar vill vi som är med i vårt nätverk verka för att hjälpa till att få människor till ett bättre mående och större sammanhang genom att jobba i team och med likasinnande. Välkommen som medlem så kan du ta del av vårt nätverka av entrepenörer för ett bra pris. Vi har människor från olika kategorier, filmare, coacher, artister och många fler. 

Som medlem sänder vi dig inlogg till våra medlemsidor. Välkommen!

Bli medlem på 2 min, swisha oss och skriv ner din email klart! Då kontaktar vi dig och du får inlogg till våra medlemsidor och kan ta del av våra nätverk och medlemsförmåner.

Klubb vida Sana org nummer 802505-6584  Bankgiro 476-3561  Swish 1234400131

Företag som stödjer oss är välkomna att göra det med frivillig summa som stödmedlem på vårat bankgiro nummer. Tack för ert stöd och förtroende att gemensamt verka för en bättre kommunikation och en Positiv Värld.