Letar du alternativa möjligheter?

Snabb Starta dig Själv

Lär känna dig själv så lär du känna Universum

www.klubblifestyle.com (English)

www.klubblifestyle.eu (Swedish)

www.klubblifestyle.es (Spanish)

KlubbLifeStyle 

För dig som söker tillhörighet och gruppen. Till dig som är proffs och söker gelikar att arbeta med.

För dig som söker en mentor, coach eller kurser, event och retreat. 

Ta dig en titt och se om det är värt 100 kr att komma med i våra medlemsgrupper. 

Hej och välkommen! Jag heter Hannika Maria Christina Oberg. Angenämt! 

Som Social Entreprenör;  Min dröm är att få människor att känna sig lyckligare, säkrare och leva och skapa sitt livsstil. För att hjälpa dig använder jag min förmåga när det gäller erfarenhet, kunskap och support. Min önskan är att du ska leva din LifeStyle som ger dig ett liv med frihet från rädsla, osäkerhet och få dig att BLOMMA.

Jag är Ambassadör för ECredit System och hjälper dem som önskar att förstå EWallet, affiliate program och ECredit appar med mer.

Jag tillsammans med mitt team av örnar visar smarta lösningar och bra möjligheter både när det gäller att skapa motor för passiv inkomst och hur vi får mer ljus i livets olika områden som ekonomi och hälsa.  Du kan lära känna mig bättre genom att köpa mina böcker nedan, jag har gått vägen och kan därför hjälpa dig. Du kan komma närmare oss och gå med i vår sociala plattform om du vill veta mer innan du bestämmer dig för att helt och fullt gå med i vår rörelse mot framgång och säkerhet. Kanske är du redan redo att ta tåget jag har sett för att bli ekonomiskt oberoende. 

Som utbildad språklärare kan du även komma med i kurser som jag anordnar i Spanska, Engelska eller Svenska. Jag arbetar som Frilansare. (kontakta mig på min email; mail@hannikaoberg.info

Om det jag kan erbjuda inte är det du söker efter önskar jag dig all lycka och tack för ditt besök!

Vill du ha en gratis eWallet Tryck HÄR

Vill du ha mer info på svenska tryck HÄR annars kan du även titta på www.ecredits.com

www.hannika.online

Välkommen att titta på mina val om det kan vara något för dig!

Lyssna på min Poddcast HÄR

Behöver du en hjälpande hand?

FUD = Rädsla osäkerhet & tvivel. // Inte bra!! (fear, undecition, doubt)
Krypto ja visst! Rättvist, unikt och inte möjligt att korrupera.

Ekonomi har i princip fem syften. #1 Hållbarhet (vi vill inte att våra pengar ska försvinna) #2 Bärbarhet (vi vill att de ska innehålla ett värde) #3 Delbarhet #4 Enhetlighet och #5 Begränsat utbud.

Jag älskar att hjälpa människor att förstå dessa saker så att alla kan göra kloka val för framtiden

Letar du efter Ditt Team?

Vi har fortfarande plats i vårt team. Det finns en grupp likasinnade som jobbar som freelancer men samtidigt hänger vi ihop. Vi hjälper varandra om vi fastnar. Vi delar värderingar. Inte religiösa, politiska eller någon typ av diskriminering utan mer en attityd och förståelse att välja att tänja på gränser. Mentorer och Coacher, mastermind och event finns till hands kostnadsfritt. Vill du veta mer, eller redo att ta tåget.  Tryck då på länken HÄR för att se mer

EWallet

Erbjuder dig att lättare, smartare, bättre och billigare shoppa och växla pengar eller cryptovaluta som Bitcoints med fler, eller få tillbaka pengar i form av Cashback. Även kopplat till ECredit EkoSystem. Boka in en tid med mig så kan jag berätta hur du kan ansluta dig i våra veckomöten kostnadsfritt.  

Kontakta mig

email;  mail@hannikaoberg.info

+46 (0) 736568773

Entreprenörskap & Kultur i Ett
Entreprenörskap & Kultur i Ett

Har du inte gjort vägen än?

Välkommen! Följ med oss 2023

Vårt mål är att bygga en starkare bro mellan Galicien, Spanien och Sverige. Lyft upp de historiska evenemangen och kulturaktiviteterna från förflutna-nutid-framtid.

Hjälp till med integrationen och förbättra relationer och aktiviteter i båda länderna. Använda alla typer av broar som språkinlärning och övning, gastronomi och bygga starkare nätverk bland älskare av Galicien och Sverige.

Med en ideell organisation som har arbetat i mer än 10 år i Sverige tar vi nu steget till att bygga broderskap och systerskap, med början i Spanien.

 Tryck här för att lyssna på vår Coola Musik

Bbeabridge samlar ihop ungas röst i SpOTIFY / What about Youth Voice Lyssna på ungas röst HÄR

Här har du nitton kostnadsfria kapitel i engelsk grammatik. Jag vill gärna bidra med en större förståelse för engelsk grammatik. Det är byggstenarna i ett språk. Tryck HÄR 

Öka ditt immunförsvar gör som jag!

Här delar jag med mig av min Rabatt så att du kan köpa till samma pris som jag.


Du behöver bara klicka på länken

👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

Online affären där jag handlar, tryck HÄR


Om du har några frågor fråga mig så hjälper jag dig