Hannika Oberg  

Snabb Starta dig Själv

Lär känna dig själv så lär du känna Universum

Hej och välkommen! Jag heter Hannika Maria Christina Oberg. Angenämt! 

Min dröm är att få människor att känna sig lyckligare, säkrare och leva och skapa sitt livsstil. För att hjälpa dig använder jag min förmåga när det gäller erfarenhet, kunskap och support. Min önskan är att du ska leva din LifeStyle som ger dig ett liv med frihet från rädsla, osäkerhet och få dig att BLOMMA.

Jag tillsammans med mitt team av örnar visar smarta lösningar och bra möjligheter både när det gäller att skapa motor för passiv inkomst och hur vi får mer ljus i livets olika områden som ekonomi och hälsa.  Du kan lära känna mig bättre genom att köpa mina böcker nedan, jag har gått vägen och kan därför hjälpa dig. Du kan komma närmare oss och gå med i vår sociala plattform MarketPlace Kul&Reko om du vill veta mer innan du bestämmer dig för att helt och fullt gå med i vår rörelse mot framgång och säkerhet. Kanske är du redan redo att ta tåget jag har sett för att bli ekonomiskt oberoende. (Se nedan, tiger-team)

Om det jag kan erbjuda inte är det du söker efter önskar jag dig all lycka och tack för ditt besök!

Letar du mentor eller Coach, ett bra team?

Letar du efter en Cool LivsStil

Entreprenörskap & Kultur i Ett
Entreprenörskap & Kultur i Ett

Vill du vara med i ett positivt sammanhang så har du chansen NU. Kul&Reko samverkar nu med MarketPlace Stockholm och är plattformen där alla får plats. En plats för Kultur och Möten. Har du hört vår senaste Fredslåt med Dagny Carlsson 108 år gammal som ställer upp för den Goda Saken Skull för femte året i rad. Den här gången rappar hon Funk, Reaggy,  Hip hop och African Beat. 

Du kan blir medlem eller bara komma in och ta del. 

Välkommen in!

Tryck här för att lyssna på vår Coola Musik