Boka ett möte med mig!

MasterClass

Om du läser detta betyder det förmodligen att du tog dig tid och upptäckte att du har ett negativt eller ofokuserat tänkesätt. (Eller behöver "uppgradera" ett tankesätt som inte riktigt är där det behöver vara.) Du är verkligen inte ensam. Det finns bokstavligen miljontals människor som har en medveten önskan att bli rikare och mer framgångsrika – men som har undermedveten negativ programmering som får dem att kortsluta eller själv sabotera sin egen framgång. Och om du vet något om kraften i det undermedvetna – du vet att i varje konflikt mellan det medvetna och undermedvetna, vinner det undermedvetna alltid.

Tankevirus (jantelagen)

Det finns miljontals felaktiga tankar som cirkulerar världen nu. På samma sätt som ett datavirus infekterar en hårddisk, infekterar dessa virus ditt sinne. De är mycket smittsamma och självreplikerande, eftersom de parasiterar och infekterar värden (dig). Vissa av dessa tankevirus är tillräckligt oskyldiga eller till och med positiva, som en tjusig slogan som "Just Do It" eller en catchy låt som "Spread your wings and fly".

Tyvärr är de flesta tankevirus som flyter runt idag inte så oskyldiga...

De skapar och/eller förstärker negativa, begränsande övertygelser som inte är i ditt högsta goda. Och de mest kraftfulla och vanligaste av dessa tankevirus kretsar kring pengar och framgång. De inkluderar

Pengar är ont

Det är ädelt eller andligt att vara fattig

Rika människor är dåliga

Du måste sälja din själ för pengar

För att bli rik måste du vara dålig förälder

Varför tror du att du är speciell

Vad tror du att du är

Tror du att vi ska tro dig, backa dig, vilja hänga med dig

Etc

När du utsätts för negativ programmering på det här sättet, påverkar det dina grundläggande övertygelser – hur du ser på dig själv och världen. Detta påverkar alla viktiga beslut du fattar – som vem du gifter dig med, var du går i skolan, vilket jobb du tar och alla dagliga handlingar som för dig framåt till framgång eller bakåt mot misslyckande.


DeVi Coaching ger dig möjlighet att tänka efter, ventilera och ta tillbaka det starka goda i dig. Samt uppdatera dina kunskaper i hur den nya ekonomin ter sig. Termer som

"Passiv inkomst"

"Mastermind"

"Branda dig själv"

"Ny modern ekonomi"

"Generera en höna som värper guldägg"

"Teamets vikt i den nya tiden"

En tio timmars kurs där dina kunskaper och tankar utmanas och ventileras


MasterClass ger dig möjlighet att under en given tid tillsammans med en liten grupp jobba mot ett specifikt område som ger deltagarna vingar, insikter och verktyg


MasterMind är en liten grupp som tillsammans under en given tid på en förutbestämd tid arbetar tillsammans för att uppnå personliga mål.

Snabb Starta dig Själv

Lär känna dig själv så lär du känna Universum

Bbeabridge, tryck här Den ideella föreningen startad 2012/12/21. B= Be happy and Be somewhere + Inspire the World to beabridge.

För dig som söker tillhörighet och gruppen. Till dig som är proffs och söker gelikar att arbeta med.

För dig som söker en mentor, coach eller kurser, event och retreat. 

Ta dig en titt och se om det är värt ett medlemskap för 120 kr att komma med i våra medlemsgrupper. 

En sak är ideella arbeten ett annat är att älska Business. 

= Socialentreprenör

Hej och välkommen! Jag heter Hannika Maria Christina Oberg. Angenämt! 

Som Social Entreprenör;  Min dröm är att få människor att känna sig lyckligare, säkrare och leva och skapa sitt livsstil. För att hjälpa dig använder jag min förmåga när det gäller erfarenhet, kunskap och support. Min önskan är att du ska leva din LifeStyle som ger dig ett liv med frihet från rädsla, osäkerhet och få dig att BLOMMA.

Jag är Ambassadör för ECredit System och hjälper dem som önskar att förstå EWallet, affiliate program och ECredit appar med mer.

Jag tillsammans med mitt team av örnar visar smarta lösningar och bra möjligheter både när det gäller att skapa motor för passiv inkomst och hur vi får mer ljus i livets olika områden som ekonomi och hälsa.  Du kan lära känna mig bättre genom att köpa mina böcker nedan, jag har gått vägen och kan därför hjälpa dig. Du kan komma närmare oss och gå med i vår sociala plattform om du vill veta mer innan du bestämmer dig för att helt och fullt gå med i vår rörelse mot framgång och säkerhet. Kanske är du redan redo att ta tåget jag har sett för att bli ekonomiskt oberoende. 

Som utbildad språklärare kan du även komma med i kurser som jag anordnar i Spanska, Engelska eller Svenska. Jag arbetar som Frilansare. (kontakta mig på min email; info@hannikaoberg.info

Om det jag kan erbjuda inte är det du söker efter önskar jag dig all lycka och tack för ditt besök!

Vill du ha en gratis eWallet Tryck HÄR

Vill du ha mer info på svenska tryck HÄR annars kan du även titta på www.ecredits.com

Lyssna på min Poddcast HÄR

 FUD, som står för "Fear, Uncertainty, and Doubt", är inte bra. Jag gillar modern ekonomi och alternativa valutor eftersom de är rättvisa, unika och inte möjliga att korrumpera. Ekonomi har fem syften: hållbarhet, bärbarhet, delbarhet, enhetlighet och begränsat utbud. Jag älskar att hjälpa människor att förstå dessa saker så att alla kan göra kloka val för framtiden. Jag har en passion för att hjälpa andra att förstå viktiga koncept! 🤗 

Letar du efter Ditt Team?

Vi har fortfarande plats i vårt team. Det finns en grupp likasinnade som jobbar som freelancer men samtidigt hänger vi ihop. Vi hjälper varandra om vi fastnar. Vi delar värderingar. Satsar på personlig utveckling, en attityd och förståelse att välja att tänja på gränser. Mentorer och Coacher, Mastermind och event finns till hands kostnadsfritt. Vill du veta mer skicka ett hej!

Information - Video

Spara pengar - Tjäna pengar - Starta ditt företag och ändra din ekonomi för din framtid.

EWallet

Erbjuder dig att lättare, smartare, bättre och billigare shoppa och växla pengar eller cryptovaluta som Bitcoints med fler, eller få tillbaka pengar i form av Cashback. Även kopplat till ECredit EkoSystem. Boka in en tid med mig så kan jag berätta hur du kan ansluta dig i våra veckomöten kostnadsfritt.  

Kontakta mig

email;  info@hannikaoberg.com

+46 (0) 736568773

Visste du att vi gör vandringar med våra medlemmar.

Välkommen! Följ med oss  17 - 26 June 2024

Nu går vi tillbaka till vårt huvudsakliga syfte att skapa mötesplattformer och lyfta ungas röst i vuxen världen. Vem lyssnar på den unga generationen? Följ oss på Spotify 

"What about youth voice"

Vårt mål 2022 var att bygga en starkare bro mellan Galicien, Spanien och Sverige. Lyft upp de historiska evenemangen och kulturaktiviteterna från förflutna-nutid-framtid. 2023 skapade vi tre filmer som lyfter historier och rötter från Då.  År 2023 startar framtidens snabba ryck och AI tillsammans skapar vi en starkare röst tillsammans. Se vår nya hemsida. Www.bbeabridge.se

Hjälp till med integrationen och förbättra relationer och aktiviteter i fler länderna. Använda alla typer av broar som språkinlärning och övning, gastronomi och bygga starkare nätverk bland matälskare och Sverige.

Med en ideell organisation som har arbetat i mer än 10 år i Sverige tar vi nu steget till att bygga broderskap och systerskap, med början av medlemmar, företag, kommuner, städer och länder. 

Som ofta använder vi musik i vår integration. Vi har skapat musik tillsammans med Dagny 107 år när hon tillsammans med en peruansk rappare, sjunger funk, rapp, african beat och reaggy..

 Tryck här för att lyssna på vår Coola Musik

Bbeabridge samlar ihop ungas röst i SpOTIFY / What about Youth Voice Lyssna på ungas röst HÄR

Här har du nitton kostnadsfria kapitel i engelsk grammatik. Jag vill gärna bidra med en större förståelse för engelsk grammatik. Det är byggstenarna i ett språk. Tryck HÄR 

Öka ditt immunförsvar gör som jag!

Här delar jag med mig av min Rabatt så att du kan köpa till samma pris som jag.


Du behöver bara klicka på länken

👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

Online affären där jag handlar, tryck HÄR


Om du har några frågor fråga mig så hjälper jag dig