Svensk blog

Nu jobbar jag OnLine Tryck HÄR

Du kan Boka på länken ovan. Vill du ha mer information så är du välkommen att titta på länken HÄR

Hej väldigt välkommen igen till min personliga blogg, för vänner, medlemmar och kollegor gör detsamma som jag letar efter en ljusare framtid genom att bryta alla gamla paradigmer för att anpassa sig till den nya tiden och de färdigheter som krävs för den här tiden!

Hi very welcome again to my personal blog, for friends, members and colleages in doing the same as me looking for a brighter future by breaking all old paradigms to adapt to this new time and skills required for this time!

En kort presentation hölls på Sveavägen 41 i fin miljö med svenska och utlänska gäster. Det är många som börjar märka att det är dags att vakna och öppna sig för nya vägar.

La Reforma en Suecia se refiere a la conversión de la Iglesia Católica medieval en Suecia alrededor de 1527-1600 en la Iglesia Evangélica Luterana de Suecia. La Reforma marca el final de la Edad Media y el comienzo de la Edad de Bolsillo en Suecia.

Bilder ger dina blogginlägg en extra touch som lockar besökare att läsa dem. Den första bilden i blogginlägget visas automatiskt som miniatyr för blogginlägget. Därför kan rätt vald bild öka intresset för din artikel.

Det inledande stycket ger läsaren en uppfattning om vad blogginlägget kommer att handla om, det kan också användas som en kort förhandsvisning i listan för blogginläggen. Olika formuleringar gör att de sticker ut från resten av texterna. Fortsätt läsa och se hur du kan utforma dina blogginlägg.