Svensk blog

Nu jobbar jag OnLine Tryck HÄR

Du kan Boka på länken ovan. Vill du ha mer information så är du välkommen att titta på länken HÄR

2020 Nu händer det!

Följ oss i alla nya projekt för 2020; Vi har startat upp vår Event sida med KuliosaKuriosa HÄR

Vi har även samlats på onsdagar i en samlingslokal på Junkergatan 1 nb i Örnsberg Stockholm kl 18;00 - 20;00. Alla är välkomna att nätverka, fika och lära sig mer. Följ oss på vårt NYHETSBREV

Inte minst vårt nya REKORETREAT:ONLINE i Mallorca med Thérese Neaimé med oss alla se mer HÄR

Vi är EN

04.07.2019

Livet beror verkligen på, från vilket perspektiv vi tittar ifrån.

Nu är det dags att uppdatera dig lite i vad som händer i vår plattform. Som du redan vet har vi en medlemsplattform där vi konstant söker förmåner för medlemmar i våra ideella organisationer och företag vi arbetar tillsammans med. Nu har vi startat upp ett roligt sätt att lära sig spanska. Vi har skapat en webb för att...

En kort presentation hölls på Sveavägen 41 i fin miljö med svenska och utlänska gäster. Det är många som börjar märka att det är dags att vakna och öppna sig för nya vägar.

La Reforma en Suecia se refiere a la conversión de la Iglesia Católica medieval en Suecia alrededor de 1527-1600 en la Iglesia Evangélica Luterana de Suecia. La Reforma marca el final de la Edad Media y el comienzo de la Edad de Bolsillo en Suecia.

Det inledande stycket ger läsaren en uppfattning om vad blogginlägget kommer att handla om, det kan också användas som en kort förhandsvisning i listan för blogginläggen. Olika formuleringar gör att de sticker ut från resten av texterna. Fortsätt läsa och se hur du kan utforma dina blogginlägg.