S.E.N Start öppnar hösten 2018

06.08.2018

Nu startar Sarah och jag upp en FaceBook sida som vi kallar S:E:N Start där vi ska tala om teman runt Social Ekonomi, modern ekonomi, sidoinkomst och andra spännande teman som personlig utveckling och annat. Du kan titta på vår FB Sida HÄR och kom gärna med oss och dela oss till dina vänner. 

Vi ser att människor är vilsna och vi vill därför dela med oss av de saker som har hjälpt oss att våga ta steget ut och leva våra drömmar!

Sarah är en fantastisk ung kvinna från södra Sverige som tog steget ut för ett par år sedan och flyttade till Barcelona på vinst och förlust. Hon träffade en grupp människor i TEAM S.E.N i Barcelona och förvånat började hon titta närmare på den möjligheten som beskrevs. För mig var det ungefär samma historia och vi strålade samman i denna positiva miljö och tog ett beslut att dela med oss av våra erfarenheter och berätta lite om de vägar som har lett oss till att våga och även berätta om de verktyg och de operativa system som backar oss. Skriv in dig om du inte redan är inskriven i vår FaceBook Portal S.E.N Start