Hej Hannika här

12.04.2018

Hej Jag heter Hannika Maria Christina Öberg. Jag har tre barn och en hund som heter Stina. Jag bor i Sverige och Spanien och lever ett coolt liv där hälsa, växande och kunna göra skillnad är viktiga delar av min vardag. Jag skriver böcker och hjälper till där jag behövs.

Det företag som jag har i ryggen ger mig möjlighet för första gången i mitt liv att luta mig tillbaka och andas ut. Det är byggt på värderingar och genuin uppriktig önskan från en stor grupp människor att kunna ge den ekonomiska och funktionella möjligheten till fler och fler runt om i Världen.

Du är välkommen att höra av dig till mig personligen så kan vi gå igenom en Coaching tillsammans där du först kan få insikt i vilka sätt som fungerar i den Moderna tiden och få en förståelse hur vi bäst verkar, jag delar även med mig IT verktyg för att vi ska kunna ha en kunskap och uppdaterad färdighet när vi avslutar kursen. 


Jag delar det jag tror på och vet fungerar

Frihet

Jag har ett otroligt behov att vara fri och leva mitt underbara liv. Det betyder att jag försöker fylla mina 24 timmar med livskvalité. En av de sakerna är just tillväxt. Jag är coach och delar med mig av det jag har lärt mig på min resa på jorden och delar mina stora hemligheter till lycka och framgång. 

Varje dag i mitt liv startar med tacksamhet. Att dra ett djupt andetag och inse att jag är frisk en dag till. Sen är det dags att njuta av dagen. 

Eftersom jag gör det här med DeVi Coaching för att så många som möjligt ska större chanser att få ett bra liv och fungera i den här annorlunda framtiden vi har framför oss så är kurserna väldigt bra i pris. Du får även möjliga sätt att finnas med oss socialt som medlem eller ta del av mastermind grupper och liknande. Skriv till info@bbeabridge.one

Du kan även bli medlem i våra ideella föreningar och ta del om du önskar!

Mer info www.cooloreko.com Hjärtligt tack för att du tog dig tid att läsa igenom allt detta. Vänligen Hannika