Cool Livsstil

13.04.2018

Jag är en Internationell Networker  som jag delar min möjlighet med fler. På så sätt förklarar jag för andra som inte vet, hur och vad jag gör för att kunna leva en positiv livsstil i det här sekelskiftet.
Genom ett multinationellt företag kan jag genomföra en process vilket leder till en finansiell möjlighet att bli ekonomiskt fri. Som företagare säljer jag inte produkter. . Så jag behöver inte utföra alla "vanligt förekommande" moment och ta alla kostnader det medför. Företaget säljer produkterna med moms och frakt. Jag slipper helt kostnader och risker i den Traditionella företagsformen. Mitt Autoconsumerande garanterar mig att generera en passiv inkomst. Jag utnyttjar företagets internationella och miljardära infrastruktur för att koppla samman människor med produkten och med den ekonomiska möjligheten. Min identifiering som företagare är en internationell kod som ger mig lagligt handelsrätt i alla länder i världen.
Företaget betalar mig royalties i det land där jag bor. Detta kapitalflöde kommer från mer än 100 länder där mitt företag i dag finns. Jag är en Networker Jag är en bro mellan möjligheten och Dig. 

Välkommen att hoppa på tåget i det här sekelskiftet!

Hej Jag heter Hannika Maria Christina Öberg. Jag har tre barn och en hund som heter Stina. Jag bor i Sverige och Spanien och lever ett coolt liv där hälsa, växande och kunna göra skillnad är viktiga delar av min vardag. Jag skriver böcker och hjälper till där jag behövs. 

Jag har ett otroligt behov att vara fri och leva mitt underbara liv. Det betyder att jag försöker fylla mina 24 timmar med livskvalite. En av de sakerna är just tillväxt. Jag är coach och delar med mig av det jag har lärt mig på min resa på jorden och delar mina stora hemligheter till lycka och framgång. 

Varje dag i mitt liv startar med tacksamhet. Att dra ett djupt andetag och inse att jag är frisk en dag till. Sen är det dags att njuta av dagen. 

Det företag som jag har i ryggen ger mig möjlighet för första gången i mitt liv att luta mig tillbaka och andas ut. Det är byggt på värderingar och genuin uppriktig önskan från en stor grupp människor att kunna ge den ekonomiska och funktionella möjligheten till fler och fler runt om i Världen. 

Du är välkommen att höra av dig till mig personligen så kan vi gå igenom en coaching tillsammans där du först kan få insikt i vilka sätt som fungerar i den Moderna tiden och få en förståelse hur vi bäst verkar, jag delar även med mig IT verktyg för att vi ska kunna ha en kunskap och uppdaterad färdighet när vi avslutar kursen. Eftersom jag gör det här med DeVi Coaching för att så många som möjligt ska större chanser att få ett bra liv och fungera i den här annorlunda framtiden vi har framför oss så är kurserna väldigt bra i pris. Du får även möjliga sätt att finnas med oss socialt som medlem eller ta del av mastermind grupper och liknande.   Skriv till  info@bbeabridge.one 

Du kan även bli medlem i våra ideella föreningar och ta del om du önskar! 

Mer info    www.cooloreko.com  Hjärtligt tack för att du tog dig tid att läsa igenom allt detta. Vänligen Hannika