Blogga är nytt för mig

09.07.2017

Bilder är många gånger intressantare än ord. Det här är första bloggen för mig. 

Jag tänker att det kan vara en spännande upplevelse att prova på och även att nå ut då många gånger tiden är för kort för att träffa alla jag önskar. 

Nu sitter jag i Muel, mitt favorit ställe i Spanien. Jag har just bestämt att bjuda in medlemmar i våra Ideella organisationer att bo här i fortsättningen för en symbolisk summa. 

När jag kom hit första gången fanns ingen stans att gå förutom till den underbara parken med det fina vattenfallet förstås. Men vad det gäller ställen att gå och ta en fika var det värre. Nu har vi till och med ett chill out fik och fina rena restauranger till bra priser. 

Muel är en liten by med 1300 invånare, ca 27 km utanför Zaragoza. Jag välkomnar dig som gillar Själen och frid och harmoni att komma och hälsa på. Jag skapade en liten blog på Engelska i dag som du kan titta på om du önskar, tryck här

Passar på och flaggar för en spännande resa för dig som är lite äventyrlig av dig och hellre ser något genuint än ett modernt hotellrum till. 

I Muel har du möjlighet att hyra ett litet hus för en billig slant, utan el och med enda ljuspunkt små lampor som styrs av solenergi. Det finns visserligen durch och toalett med med kall vatten och möjlighet att laga mat på gasspis. Huset är byggt på 1500 talet och stilen syns i både väggar och tak. Ett genuint boende för max 6 personer. Det finns även modernare hotell i omgivningarna. Vi tycker det är bra att ge våra medlemmar förmåner och det här är en av dem. Bli gärna medlem du också så får du information om andra roliga förmåner. Det kostar bara 100kr om året att bli medlem i våra två Bbeabridge och Klubb Vida Sana. Välkommen att titta på några av korten från Muel Spanien. Jättebra att öva spanska då det inte finns många som talar engelska.