Agusti Nyheter efter Sommaren 2018

25.08.2018

Hej väldigt välkommen igen till min personliga blogg, för vänner, medlemmar och kollegor gör detsamma som jag letar efter en ljusare framtid genom att bryta alla gamla paradigmer för att anpassa sig till den nya tiden och de färdigheter som krävs för den här tiden!

Så vänner; Jag är så glad över att vi nu har tagit ett viktigt steg för att kunna göra mer för fler människor redo att lära sig att flyga högre och leta efter mer kvalitet under den här tiden.

Låt mig berätta om vår september-special

Klubb Vida Sana Som är en Ideell organisation har tagit ett stadigt steg i det svenska samhället, nu anslutit sig till en organisation som heter ABF, en organisation som startade 1920 mer eller mindre av demokraterna i Sverige som tyckte att utbildning borde anses vara en mycket viktig sak att sanna lika rättigheter till människor. Sedan dess har de hjälpt icke-lönsamma organisationer och privata människor att hitta en plats att studera runt i hela landet och också att kommunicera och dela med sig av informationen om de olika organisationerna. Från september kommer vi att ha  stöd från ABF och vi kommer att få en plats att träffas både i fysisk form och på digitala plattformar. Så du är välkommen att komma och lyssna och träffa oss i Sveavägen 41 Stockholms centrum kl 18.00-20.00 på torsdagskvällar för att bryta våra gamla paradigmer och växa ihop till ett paradigm som passar bättre till detta århundrade där vi ökar andan, omfamnar holistiskt tänkande och landa i modern ekonomi, men eftersom vi använder mastermind-principen har vi också en personlig målinställning och vi arbetar med modern teknik. Vi är så glada och tacksamma. Vi kommer ännu mer att träffa Dr Jorge Garcia Santos på måndagskvällar där vi kommer att ta med alla våra frågor och komma närmare den holistiska lyckan. (Vi berättar mer om exakt när lite längre fram).

Vi Startar upp rörelsen KaRe Warriors tillbaka nu.

Det kom som en inspiration till några av oss i sommar när vi träffades några av oss i vår organisation Klubb Vida Sana och vi började se att det är väldigt viktigt att vi lär oss att arbeta i Team för framtiden och hur ska vi göra det om vi inte börjar säga så. Så inspirationen tog över och vi förstod vikten av att skapa en grupp människor som arbetar i kommande projekt för mänskligheten och en hållbar framtid genom att dela en timme varje månad för att ta fram ett projekt där vi alla deltar och komma in med vår medvetenhet och dela med av det goda vi tycker vi kan bidra med för en bättre morgondag tillsammans.

Vi har börjat prata med människor som vi tror kan vara en av dessa kare warriors med en etiska kod i hjärtat som väntar på detta projekt. Vi tror att alla dessa 21 personer kommer att komma fram när vi fortsätter öppna denna information lite vagt. På grund av den kvalite som finns i en kare warrior kommer den rätta personen att söka oss för mer info. Så i september välkomnar vi alla KaRe-warriors med känslan i deras själ att  de vet att de har ett uppdrag att" vara i projektet " och att just du som är menad kontaktar oss och börjar med att ge oss en officiell presentation. Du kan skriva oss eller registrera vad du tror har fört dig hit och vad du tror att du kan lägga till de kommande 5 åren i detta projekt för att höja andan, omfamna holistisk förståelse och landa i modern ekonomi. Vi vet att alla krigare är seriösa personer och kan därför bestå i gruppen och  vara med oss ​​en timme varje månad för de kommande 5 åren. Det finns många frågor som vi lämnar för tillfället vi träffas. Vi tror att vi kommer att träffas för första gången den 25-27 september 2018, online eller i Muel, Zaragoza, Spanien. Innan det måste vi skicka in alla på en gemensam plattform informationen om oss, och även skicka problem om det finns speciella saker vi vill prata om. Det första mötet; kommer att inrätta roller och vägkarta för nästa kommande 6 månad. Så vi ska prata om detta, vilka åtgärder ska vi stödja och hur kan vi förbättra och med vad så att säga. Så det här är en mycket spännande saker vi har kommit upp käraste vänner. Så om du är en av dessa 21 krigare tveka inte att berätta för oss före september 2018 Välkommen om du känner dig kallad!