Blog post

Visit my English Blog press here

Kika in på min blogg genom att trycka här

Visita mi Blog en castellano haz click aquí

Snabb Starta dig Själv

Som mentor drar vi uppifrån. Som Coach puttar vi nerifrån, som lärare visar vi snabbaste vägen till kunskap. 

Bbeabridge, tryck här Den ideella föreningen startad 2012/12/21. B= Be happy and Be somewhere + Inspire the World to beabridge.

För dig som söker tillhörighet och gruppen. Till dig som är proffs och söker gelikar att arbeta med.

För dig som söker en mentor, coach eller kurser, event och retreat. 

Balans är bäst. Inte bara en girig Business person och inte heller en fattig andlig person. 

= Socialentreprenör

Hej och välkommen! Jag heter Hannika Maria Christina Oberg. Angenämt! 

Min dröm är att få människor att känna sig lyckligare, säkrare och leva och skapa sin livsstil.  Min önskan är att du ska leva din LifeStyle som ger dig ett liv med frihet från rädsla, osäkerhet och få dig att BLOMMA.

Jag tillsammans med mitt team av örnar visar smarta lösningar och bra möjligheter både när det gäller att skapa motor för passiv inkomst och hur vi får mer ljus i livets olika områden som ekonomi och hälsa.  

Som utbildad språklärare kan du även komma med i kurser som jag anordnar i Spanska, Engelska eller Svenska. Jag arbetar som Frilansare. (kontakta mig på min email; info@hannikaoberg.info eller boka in en tid redan idag. Vad har du att förlora när det är kostnadsfritt?

Om det jag kan erbjuda inte är det du söker efter önskar jag dig all lycka och tack för ditt besök!

Vill du ha en gratis eWallet Tryck HÄR

Vill du ha mer info på svenska tryck HÄR annars kan du även titta på www.ecredits.com

Lyssna på min Poddcast HÄR

 FUD, som står för "Fear, Uncertainty, and Doubt", är inte bra. Jag gillar modern ekonomi och alternativa valutor eftersom de är rättvisa, unika och inte möjliga att korrumpera. Ekonomi har fem syften: hållbarhet, bärbarhet, delbarhet, enhetlighet och begränsat utbud. Jag älskar att hjälpa människor att förstå dessa saker så att alla kan göra kloka val för framtiden. Jag har en passion för att hjälpa andra att förstå viktiga koncept! 🤗 

Letar du efter likasinnade?

Vi har fortfarande plats i vårt team. Det finns en grupp likasinnade som jobbar som freelancer men samtidigt hänger vi ihop. Vi hjälper varandra om vi fastnar. Vi delar värderingar. Satsar på personlig utveckling, en attityd och förståelse att välja att tänja på gränser. Mentorer och Coacher, Mastermind och event finns till hands kostnadsfritt. Boka ett möte!

Är du hungrig eller öppen?

Spara pengar - Tjäna pengar - Starta ditt företag och ändra din ekonomi för din framtid.

EWallet

Erbjuder dig att lättare, smartare, bättre och billigare shoppa och växla pengar eller cryptovaluta som Bitcoints med fler, eller få tillbaka pengar i form av Cashback. Även kopplat till ECredit EkoSystem. Boka in en tid med mig så kan jag berätta hur du kan ansluta dig i våra veckomöten kostnadsfritt.  

Kontakta mig

email;  info@hannikaoberg.com

+46 (0) 736568773

Visste du att vi gör aktiviteter med våra medlemmar.

Välkommen! Följ med oss till Spanien  17 - 26 June 2024

Vårt huvudsakliga syfte att skapa mötesplattformer och lyfta ungas röst i vuxen världen. Vem lyssnar på den unga generationen? Följ oss på Spotify 

"What about youth voice"


Med en ideell organisation som har arbetat i mer än 10 år i Sverige tar vi nu steget till att bygga broderskap och systerskap, med början av medlemmar, företag, kommuner, städer och länder. 

Som ofta använder vi musik i vår integration. Vi har skapat musik tillsammans med Dagny 107 år när hon tillsammans med en peruansk rappare, sjunger funk, rapp, african beat och reaggy..

 Tryck här för att lyssna på vår Coola Musik

Bbeabridge samlar ihop ungas röst i SpOTIFY / What about Youth Voice Lyssna på ungas röst HÄR

Här har du nitton kostnadsfria kapitel i engelsk grammatik. Jag vill gärna bidra med en större förståelse för engelsk grammatik. Det är byggstenarna i ett språk. Tryck HÄR 

Öka ditt immunförsvar gör som jag! Många människor söker hälsa. Det här är mitt val.

Här delar jag med mig av min Rabatt så att du kan köpa till samma pris som jag.


Du behöver bara klicka på länken

👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

Online affären där jag handlar, tryck HÄR


Om du har några frågor fråga mig så hjälper jag dig