Utveckling av Spanska

13.08.2018

Hej nu kommer lite uppdateringar!

Spanska med Hannika heter sommarens utökning, en distans kurs för dig som har funderat på att lära dig lite spanska men behöver en liten putt för att komma igång! Här kommer den! Boka Direkt! Platserna till hösten är begränsade! Tryck här

Kursen har kommit till eftersom vi har ökat aktiviteterna runt Klubb Vida Sana och har sökt oss till Spanien för att våra medlemmar ska kunna få lättare att komma och träffa andra medlemmar i Spanien så uppkom iden att starta en rolig spanska kurs där talet ska vara i fokus. Vi har provat systemet med vänner och det har varit både skojigt och spännande. 

Det som är bra delar vi med oss. I september startar vi upp. Vår tanke är att vi avtalar en tio veckors tid då vi samlas online i en grupp. Vi inspirerar varandra och delar dokument och använder moderna IT plattformar. 

Vi tar betalt men mer en symbolisk summa och utvärderar vartefter. Vi tänker även ta in spanska och latinamerikanska vänner med jämna mellanrum för att kursen ska bli så handfast och "verklig som möjligt" 

Du kan titta på kursen HÄR Hör av dig om du vill ha mer info eller boka direkt. när du bokar för en grupp så sätts gruppen ihop av mig, du blir inbjuden på den sätt du önskar. Vissa gillar Facebook andra föredrar mail, andra tycker sms är en bra sak. 

Boka in dig HÄR