MER INFO

Kärlek, ljus och värme är vägen för mig.

Kärlek ger trygghet och tillit och förskingrar rädsla. Värme får isar att smälta, alla våra frusna hjärtan kan återfå kraft. Ljuset är nödvändigt i en Värld av så många villvägar, för att se den personliga vägen tillbaka till inre frid och hälsa.

Det tjänar ingenting till att träna om du tränar fel och skadar sig. Det är dåligt att motivera någon som inte vet hur man gör. Att stå i en simhall och peppande skrika simma fortare om personen i frågan inte kan simma.

Jag marknadsför en del saker, SE HÄR, även Promoter LifeStyle = Autokonsumera en produkt och marknadsför en Livsstil. Jag gör det tillsammans med ett team likasinnade, vi är idag 600 000 entrepenörer i 120 olika länder; FÖR MER INFO TRYCK HÄR på engelska HÄR

Jag marknadsför även en Digital Livsstil. Se här. Jag är grundare för en Ideell organisation Bbeabridge(5 års projekt avlutade dec 2017 som Nationellt Projekt och tar klivet till Bbeabridge International Teamworkers 2018)och är ordförande i Klubb Vida Sana

Vad kan jag göra för dig, ditt liv och de dina?

Som egenanställd entreprenör, lärare, coach och föreläsare, finnas där du önskar, online eller på en given plats. Som ED Tech och finnas i skolan som DPP projektledare i Digital Pedagogisk Produktion eller handledning. Jag vill gärna hjälpa till för större förståelse för den nya tidens sätt att arbeta på. TwinCosmetic är en annan sak jag marknadsför HÄR

Jag har två lärarexamen i Spanska och Engelska och kan därför undervisa i dessa språk. Jag finns gärna till hands för dig som är intresserad av IT stöd. Du kanske själv önskar göra en webb, blogg, eller liknande men vill ha lite stöd.

Du kanske önskar att jag gör en webb till dig, du kanske behöver marknadsföra dig själv men vet inte riktigt hur du ska gå till väga.

Du kanske önskar växa ur din egen paradigm och begränsning men inte vet hur. Du är välkommen in i våra mastermind grupper om du önskar växa. Du kan även anlita mig för att sätta personliga mål osv. TRYCK HÄR FÖR MER INFO

Sedan en tid tillbaka har jag sett att det är av vikt att hjälpa till att öka förståelse runt den fjärde Industri Revolutionen som började 2016. Den snabbt förändrar vår Värld och dess konsekvenser för oss människor och arbetare.

I dag är det en el del som är ute och trots det fortsätter vi använda dessa system trots att de inte längre fungerar. Ett av dem är exempelvis fast jobb;

En duktig murare lägger 300-500 tegelstenar på en dag. En robot lägger 1200 på en dag och dessutom bättre och billigare.

Världen och ekonomin finns på en annan plats idag. Nätverkande och Digital Livsstil är bra i den här tiden. Personlig marknadsföring är viktigt. För att andra ska se vad du kan och är bra på snabbt.

Vissa saker måste avvecklas snabbt en av den är Jantelagen, den hindrar oss och gör att det blir svårt att visa våra bra sidor. Jag skriver en del, du kan hitta mina böcker Engelska här och på Svenska här.

För mer info om International Networkers Team eller min affär TRYCK HÄR

Välkommen och tack för ditt intresse! Vänligen Hannika

Jag nätverkar och lyfter upp de andra en av dem är Dagny Carlsson som är gudmor för Bbeabridge och en fin vän som alltid ställer upp och är en för oss alla en fin förebild. Gott Nytt 2018.