Söker du alternativ ekonomisk trygghet?

Snabb Starta dig Själv

Lär känna dig själv så lär du känna Universum

Hej och välkommen! Jag heter Hannika Maria Christina Oberg. Angenämt! 

Som Social Entreprenör;  Min dröm är att få människor att känna sig lyckligare, säkrare och leva och skapa sitt livsstil. För att hjälpa dig använder jag min förmåga när det gäller erfarenhet, kunskap och support. Min önskan är att du ska leva din LifeStyle som ger dig ett liv med frihet från rädsla, osäkerhet och få dig att BLOMMA.

Jag är Ambassadör för ECredit System och hjälper dem som önskar att förstå EWallet, affiliate program och ECredit appar med mer.

Jag tillsammans med mitt team av örnar visar smarta lösningar och bra möjligheter både när det gäller att skapa motor för passiv inkomst och hur vi får mer ljus i livets olika områden som ekonomi och hälsa.  Du kan lära känna mig bättre genom att köpa mina böcker nedan, jag har gått vägen och kan därför hjälpa dig. Du kan komma närmare oss och gå med i vår sociala plattform MarketPlace Kul&Reko om du vill veta mer innan du bestämmer dig för att helt och fullt gå med i vår rörelse mot framgång och säkerhet. Kanske är du redan redo att ta tåget jag har sett för att bli ekonomiskt oberoende. (Se nedan, tiger-team) Tryck här för att sätta igång!

Som utbildad språklärare kan du även komma med i kurser som jag anordnar i Spanska, Engelska eller Svenska. Jag arbetar som Frilansare. (kontakta mig via frågeformuläret nedan)

Om det jag kan erbjuda inte är det du söker efter önskar jag dig all lycka och tack för ditt besök!

Behöver du prata just nu?

Tryck här så når du ett proffs och kan prata så länge du önskar. Det är en betald tjänst men ibland kan behovet vara stort och vi rekommenderar den här tjänsten som har hjälpt många

Tryck HÄR


Letar du efter Ditt Team?

Vi har fortfarande plats i vårt team. Det finns en grupp likasinnade som jobbar som freelancer men samtidigt hänger vi ihop. Vi hjälper varandra om vi fastnar. Vi delar värderingar. Inte religiösa, politiska eller någon typ av diskriminering utan mer en attityd och förståelse att välja att tänja på gränser. Mentorer och Coacher, mastermind och event finns till hands kostnadsfritt. Vill du veta mer, eller redo att ta tåget.  Tryck då på länken HÄR för att se mer

Letar du efter en Cool LivsStil

EWallet

Erbjuder dig att lättare, smartare, bättre och billigare shoppa och växla pengar eller cryptovaluta som Bitcoints med fler, eller få tillbaka pengar i form av Cashback. Även kopplat till ECredit EkoSystem. Boka in en tid med mig så kan jag berätta hur du kan ansluta dig i våra veckomöten kostnadsfritt.  

Kontakta mig

email;  info@hannikaoberg.com

+46 (0) 727792127

Entreprenörskap & Kultur i Ett
Entreprenörskap & Kultur i Ett

Har du inte gjort vägen än?

Välkommen! Följ med oss, tryck här

Vårt mål är att bygga en starkare bro mellan Galicien, Spanien och Sverige. Lyft upp de historiska evenemangen och kulturaktiviteterna från förflutna-nutid-framtid.

Hjälp till med integrationen och förbättra relationer och aktiviteter i båda länderna. Använda alla typer av broar som språkinlärning och övning, gastronomi och bygga starkare nätverk bland älskare av Galicien och Sverige.

Med en ideell organisation som har arbetat i mer än 10 år i Sverige tar vi nu steget till att bygga broderskap och systerskap, med början i Spanien.

 Tryck här för att lyssna på vår Coola Musik

Rekommendationer

Hannika Öberg; Som språklärare, Mentor, Coach

Peter N

Student

" Jag hade förmånen att gå DeVi Coaching med Hannika och det var en mycket intressant och givande kurs. Jag fick bredare perspektiv på livet som helhet. Mest intressant var verktygen för egen målsättning och utvecklandet av andligheten. Gruppens betydelse för individen gick som en röd tråd genom hela kursen. Stort tack!"

Arsier

Chef / Svenska elev

amm amm9 aug.

I klasserna för svenska - spanska genomförs skriftliga övningar och samtal övas på svenska. Modaliteten i den svensk-spanska klassen tillsammans, jag tycker det är intressant, det är dynamiskt och du övar på att tala.

Hannika är en bra lärare, hon är tålmodig och förklarar saker för dig när du tvivlar. Varje vecka förbereder han övningar för att utföra och korrigera.

Guna

Pensionär

Kursen är lättförståelig ock tempot är bra. 

Hannika är peppande och har ett otroligt tålamod

Anna M

Entreprenör

Hannika är grundare för och använder en metod som kallas "DeViCoachingden har hjälpt mig att förstå vilka resurser jag själv besitter och som jag kan använda mig av i den nya tid vi har gått in i med robotar och maskiner. Det var en mycket intressant coaching som lärde mig att se saker ur ett annat perspektiv än det jag är van vid och som samtidigt lyfte fram mina egna kunskaper på ett väldigt fint sätt. DeViCoaching skapade mer nyfikenhet att lära mer om bla Mastermind."

Jocke Falk

Coach / Tränare

"Väldigt kunniga coacher och program som verkligen fångar ens intresse! att utvecklas mera som människa !! Rekommenderas! "

Maryam

Beteende vetare

"Hannika använder en metod; Väldigt lärorik; fick nytt perspektiv på livet, ekonomi och lärde mig mer om goggle, system och IT"

Maria Olsson

Business ägare

"Hannika använder ett sätt; det liksom öppnar sinnena och man får en ny syn på tillvaron! ."

Marjan K

Samordnare

"Hannika använder; Coaching rätt i tiden! "

Annelie Malm

Konstnär

"Hannika använde en metod som heter DeVi Coaching, efter kursen kändes det som om proppen släppt, nu kunde jag se mitt liv och val ur ett modernare och mer uppdaterat perspektiv."

Marie Ek

Butiks assistent

"Det var en känsla av frihet, äntligen börjar jag till fullo förstå vilket ger mig trygghet. Jag börjar se min egen framtid tydligare. Jag har fått redskap som jag inte kände till tidigare, jag har dessutom fått en möjlighet till nätverk och gemenskap som jag inte trodde var möjlig. Jag rekommenderar alla att satsa på sig själv, ett snabbt sätt att komma in i en större förståelse och samband. Bästa betyg! "

Jocke Pettersson

Egen anställd

"Hannika har uppdaterat mig genom ett coaching program som kallas DeVi Coaching; Det var roligt och mycket intressant. En verklig ögon öppnare. ."